Video : Tipsbladet
Superliga

Ny ejer: Derfor køber vi FC Midtjylland

Anders Holch Povlsen sætter ord på engagementet i FC Midtjylland.

Den 15. august 2023 vil fremover være en historisk dag for FC Midtjylland. Efter ni år i klubben sælger Matthew Benham nemlig sine aktier til HEARTLAND, der er ejet af den danske rigmand Anders Holch Povlsen.

Anders Holch Povlsen og HEARTLAND overtog allerede i sommeren 2021 godt 25 procent af klubben, og nu overtager de endnu mere, så de har aktiemajoriteten.

Og over for FCM's hjemmeside forklarer Holch Povlsen, hvorfor HEARTLAND nu overtager den. 

- Vi engagerede os i FC Midtjylland, fordi vi blev grebet af den optimisme og de ambitioner og værdier, som helt tydeligt bærer klubben. I vores samarbejde med de mange professionelle mennesker og ildsjæle, der på forskellig vis driver klubben frem, er vi blevet bekræftet heri.

- Lysten til, og iveren for, at samle mennesker og gennem ydmyghed, hårdt arbejde og en lokal forankring bidrage til at skabe resultater, er anerkendelsesværdig. Derfor er vi meget glade for at kunne udvide vores engagement nu, hvor muligheden bød sig, siger Anders Holch Povlsen til fcm.dk.

HEARTLAND ejer nu 95,5 procent af aktierne i FC Midtjylland, meddeler klubben via sin hjemmeside. Samtidig har de overtaget aktiemajoriteten i C.D. Mafra, der spiller i den næstbedste portugisiske række, og som FCM allerede har lavet en hel del samarbejde med.