• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division /ritzau/

Ny Næstved-træner debuterer med uafgjort

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vendsyssel og Næstved spillede 1-1, mens Fredericia og Helsingør delte i en nulløsning i 1. division.

Af /ritzau/

Med en nyudnævnt mand i spidsen for Næstved, Patrick Birch Braune, blev det søndag til et point for klubben, der spillede 1-1 i Hjørring mod Vendsyssel.

Det var det første opgør for Næstved efter, at klubben fyrede cheftræner Peter Bonde oven på en skuffende sæsonstart i landets næstbedste række.

Efter de første otte runder havde Næstved kun skrabet to point sammen, så det ene point i Hjørring falder på et tørt sted.

Patrick Birch Braune fik en optimal start som ny cheftræner, da Mikkel Ladefoged efter små 20 minutter sendte Næstved i front.

Lykken varede dog kort, for fem minutter senere svarede Vendsyssel igen, da Lasse Steffensen bragte balance i regnskabet.

I første halvlegs tillægstid blev Vendsyssels Emil Nielsen sendt tidligt i bad med et direkte rødt kort, og så var betingelserne optimale for, at Næstved-spillerne kunne give deres nyudnævnte cheftræner en drømmestart i jobbet.

Gæsterne udnyttede dog ikke overtallet i anden halvleg, og i perioder var det sågar svært at se, at Vendsyssel var en mand i nede.

I Fredericia blev dagens anden kamp spillet i 1. division, da FC Helsingør kom på besøg.

Her var det tydeligt, at Fredericia ligger væsentligt højere i rækken end sjællænderne.

Hjemmeholdet sad massivt på kampen, men formåede ikke at omsætte overtaget til mål, og derfor måtte de to hold gå fra banen i en nulløsning.

/ritzau/