OB-angriber: Vi kan ikke gemme os mere
Illustration
Superliga

OB-angriber: Vi kan ikke gemme os mere

Morten Skoubo håber på et mere stabilt OB i 2014, hvor han mener, at man ikke længere kan gemme sig under prædikatet 'et udviklingshold'.

Det var svært at blive klog på OB i efteråret, hvor holdet svingede mellem forrygende præstationer og skuffende resultater, men nu venter et forår, hvor holdet skal stabilere sig i en liga, hvor kun få hold er stabile. 

Angriberen Morten Skoubo forventer, at OB nu vil vise sit sande ansigt og ikke længere lede efter sin stil. Skoubo håber således, at OB kan fortsætte nogle af de gode takter, der blev vist i glimt i efteråret. 

- Det har været lidt op og ned, men heldigvis mest op i forhold til foråret. Vi sluttede godt af, og vi viste godt spil mod AGF, så jeg ser frem med optimisme. Nu skal vi igennem en opstartsfase, hvor vi skal spilles endnu mere sammen. Men vi kan ikke blive ved med at gemme os under, at vi er på vej til at udvikle noget. Vi er et hold, og det har vi været i et stykke tid. Det må vi også bevise. Men den her periode gavner os i forhold til at blive spillet mere sammen og finde vores spillestil, siger Morten Skoubo til tipsbladet.dk. 

Han har svært ved at pege på, hvor i tabellen man kan forvente at se OB i foråret. 

- I år er det svært at spå om nogen hold, men det bliver meget tæt. Om man bliver nummer otte-ni eller fire-fem afhænger af måske af tre point. Det er de små ting, der bliver afgørende, så det har også noget at gøre med held. Men vi vil selvfølgelig håbe på at få en masse point, så vi kan være med, hvor det er lidt sjovere end i de sidste par år, siger han.