• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

OB-boss: Derfor blev Minteh udskiftet efter 30 min

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Svenske Andreas Alm valgte at udskifte Yankuba Minteh i første halvleg, og det var der en årsag til.

Af Kenneth Jensen

Fynboerne OB vandt fredag aften over AC Horsens på hjemmebane, og dermed er Horsens tæt på at rykke ud, mens OB stadig lever i kampen om at blive nummer syv.

Alle mål blev sat ind i anden halvleg, så dramaet i første var de brændte chancer og en overraskende udskiftning af Yankuba Minteh efter 32 minutter.

Gambieren var synligt skuffet over at blive taget ud i første halvleg, men udskiftningen var der en god årsag til, fortalte Andrea Alm efter opgøret til Viaplay.

- Det er nemt: I går fik han et slag på foden, så han måtte gå ud af træningen. Han blev tapet op og kom tilbage i træningen og sagde, at det gik okay. Men i dag kunne jeg se på hans løb, at han ikke spillede på 100 prpocent.

- Han gør det alligevel okay på 80 procent og tager et løb 65 meter tilbage i banen, men var ikke på 100 procent. Derfor satte vi Charly Nouck ind, og han var på 100 procent.

- Yankuba var ikke på 100 procent og havde ondt i foden. Og han ved også godt, at han har ondt i foden, lyder det fra Andreas Alm, der talte med Minteh i pausen af kampen:

- Han sagde, at han ville blive på banen, men det er jo min beslutning. Jeg tog ham ud, fordi han ikke er på 100 procent. Og så fortalte han også efterfølgende, at han faktisk har lidt ondt i foden.

OB vandt som nævnt opgøret og skal nu håbe på, at SIF tager point fra FCM på mandag, så OB med en sejr i Herning i sidste runde tager syvendepladsen og dermed muligheden for at møde nummer fire i Superligaen om en playoffkamp om en plads i Europa i næste sæson.

Det var Emmanuel Sabbi, der satte begge OB's mål i nettet.