• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

OB flirter med Eriksen: Vi har løbende SMS-kontakt

Foto: Getty Images

Superliga-klubben bekræfter, at man er parate til at gøre plads til danskeren, hvis han selv vil og kan.

Af Kristian Porse

Direktøren i Odense Sport & Event, selskabet bag Superliga-klubben OB, Enrico Augustinus, fortæller, at man i den fynske klub er i løbende SMS-kontakt med Christian Eriksen.

I et interview med B.T. afslører Augustinus, at Eriksen selvfølgelig kan få en plads i OB, hvis han altså selv ønsker at spille fodbold igen. 

- Det er 100 procent Christians beslutning. Hvis vi kunne give ham en kontrakt, havde vi gjort det, siger han til avisen.

- Vi har en god relation til Christian. Vi har løbende sms-kontakt, og det er fint, han kan træne i Ådalen. Men vi lægger ikke en kontrakt på bordet, før han beslutter, om han vil spille fodbold igen, siger han. 

Yderligere forklarer direktøren i Odense Sport & Event, at man naturligvis ikke har råd til at betale en fuld transfersum til Inter, og derfor afhænger en mulig aftale også af, hvad den italienske klub kommer til at gøre med danskeren. 

I sidste uge kom det frem, at Christian Eriksen benytter OB's anlæg i Ådalen til at genoptræne med en personlig træner. 

Danskerens agent, Martin Schoots, sagde i den forbindelse, at han både træner, når han er hjemme i Danmark, og når han er i Italien. 

Samtidig understregede agenten, at det fortsat er for tidligt at snakke om, hvorvidt Eriksen kommer til at spille professionel fodbold igen eller ej.

Christian Eriksen har ikke spillet fodbold, siden han fik et hjertestop i EM-kampen mod Finland i sommer.

Efter episoden fik han inopereret en pacemaker, som er ulovlig at spille med i Italien, hvor Eriksen altså har kontrakt med Inter.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020