• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

OB-talent fik debut for U21-landsholdet: Drømmer om at bide mig fast

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mads Frøkjær-Jensen fik sin første U-landskamp for Danmark, da han spillede hele anden halvleg i U21-testkampen mod Slovakiet. Nu drømmer midtbanespilleren om mere landsholdsfodbold.

Af Kristian Porse

Det danske U21-landshold er netop vendt hjem efter en samling i Tyrkiet, hvor mange nye spillere var med for første gang. 

En af dem er Mads Frøkjær-Jensen, der til dagligt er en del af Superliga-truppen i OB. Midtbanespilleren fik spilletid i hele anden halvleg, da U21-landsholdet slog det slovakiske U21-landshold med 3-1 søndag eftermiddag, og det har bestemt givet ham smag for mere. 

Læs også:OB'er efterudtaget til U21-landsholdet

- Jeg drømmer selvfølgelig om at bide mig fast – det er det samme uanset om det er klub- eller landsholdsfodbold; at så snart man lugter blod, vil man have mere. Så jeg håber rigtig meget, at jeg kan komme med igen, men jeg var med på et afbud, og det var en stor oplevelse, så det skal ikke køres op til noget alt for stort, siger han ifølge OB's hjemmeside. 

Mads Frøkjær-Jensen kom med til U21-samlingen på et afbud. Derfor føler han sig også en smule heldig, og han fortæller, at han egentlig havde givet op på drømmen om at spille på et dansk U-landshold. 

Læs også:Jakob Poulsen afviser løse exit-rygter: Det går godt personligt

- Skal jeg være helt ærlig, så gav jeg som ungdomsspiller hurtigt op i forhold til at blive udtaget til ungdomslandsholdet. Jeg troede, at løbet var kørt, for det virkede ikke til, at de så min vej – men med lidt hjælp i form af et afbud, så fik jeg mig alligevel en udtagelse til U21-landsholdet, og det er jeg rigtig glad for, siger han. 

Ud over Frøkjær-Jensen var OB's Oliver Christensen også udtaget til U21-landsholdet ved samlingen. 

Læs også:19-årig udlandsdansker skal udlejes: Jeg er åben for det hele

Læs også:Skidt nyt for Esbjerg i nedrykningskampen: Alvorlig skade til højre back

Læs også:Dansker skiftet til Aue: Jeg kan lide fodbolden, mentaliteten og fansene

Superliga

Mere Superliga

Fokus