OB-træner efter profilsalg: Vi er godt dækket ind
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

OB-træner efter profilsalg: Vi er godt dækket ind

OB's cheftræner Kent Nielsen mener, at fynboerne står godt rustet på midtbanen på trods af salget af Mohamed El Makrini.

OB har mandag solgt midtbanespilleren Mohamed El Makrini til hollandske Roda, og dermed siger fynboerne farvel til en spiller, der har været en fast del af startopstillingen det seneste halvandet år. 

OB's cheftræner Kent Nielsen roser Makrini for sin indstas i klubben.

- Vi er meget taknemmelige for den fine indsats, Mo har leveret i OB, hvor han har været en meget fin og professionel foregangsmand, der har løbet og tacklet, og som har slået sit navn fast i dansk fodbold. Han har bidraget med en meget solid og professionel indsats, og han har været et super bekendtskab for alle i OB, siger Kent Nielsen til ob.dk.

Selvom OB siger farvel til en profil, mener Kent Nielsen, at fynboerne står godt rustet til forårets opgaver. 

- Det er altid specielt, når man er i en situation, hvor en spiller er i det sidste halvår af hans kontrakt. Så vi har vurderet på, hvordan vores muligheder er i truppen både nu og på sigt, vi har vurderet på økonomien, og vi har selvfølgelig også vurderet på, hvad Mo gerne selv ville. Det er ikke spillerens ønske, der afgør, om vi siger ja eller nej til et salg, men med vores nuværende trupsammensætning giver det meget god mening at begynde at løse de centrale opgaver på en ny måde. Vores mål i foråret er at vinde så mange kampe, som vi overhovedet kan, og med tilgangen af Casper Nielsen er vi godt dækket ind med centrale midtbanespillere, der giver os en del forskellige muligheder, når vi sammensætter holdet, siger Kent Nielsen.

I OB-truppen kan både Casper Nielsen, Jens Jakob Thomasen, Nana Welbeck og Mathias Thrane spille på den centrale midtbane, men Mohamed El Makrini havde sine klare styrker i defensiven, hvilket ikke er tilfældet for alle de nævnte spillere. Folk som Jeppe Tverskov og Rasmus Jönsson har også dækket den centrale midtbane i løbet af deres karrierer.