• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

OB-træner: Skal ikke være jubelidioter efter et par sejre

Foto: Jan Christensen/Getty Images

OB er godt på vej mod førstepladsen i deres pulje, men Jakob Michelsen vil holde hovedet koldt.

Af Victor Risager

Det er ikke lang tiden siden, at OB var et af Superligaens mest formsvage hold, men fynboerne har fået styr på det og har vundet deres seneste to kampe. Det skal dog ikke gøre dem til jubelidioter, siger Jakob Michelsen til Politiken.

OB har ellers positioneret sig godt og kan med en sejr mandag aften definitivt sikre overlevelse. Samtidig kan de fastholde førstepladsen i deres nedrykningspulje og et gunstigt udgangspunkt til Europa-slutspilet.

Men først og fremmest skal OB tage det en kamp ad gangen.

- Lige så vel som vi ikke skal grave os ned efter en dårlig kamp, skal vi ikke være jubelidioter efter et par sejre. Vi skal evaluere på hver kamp og egentlig nulstille, så vi er klar til en ny opgave, siger Jakob Michelsen til Politiken.

Den 39-årige cheftræner erkender i interviewet også, at han formentlig var kommet lidt tættere på ”affryingsrampen”, efter OB tabte med seks mål til Silkeborg IF for knap to uger siden.

OB møder Lyngby Boldklub mandag aften klokken 19.00, hvor fynboerne som bekendt kan sikre overlevelse og tage endnu et skridt mod førstepladsen i puljen, hvis de tager alle tre point.