Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Officielt: Brøndby sælger Andreas Maxsø

Andreas Maxsø forlader Brøndby IF til fordel for Colorado Rapids.

Andreas Maxsø er officielt fortid i Brøndby IF. Den stærke forsvarsspiller er blevet solgt til Colorado Rapids i den amerikanske liga, MLS.

Det bekræfter Brøndby fredag.

Om skiftet fortæller Maxsø til Brøndbys hjemmeside:

- Jeg spillede i Brøndby IF som ung og vendte så tilbage som senior for tre år siden. Det har været tre fantastiske år, hvor jeg udviklet mig meget, både mit eget spil på banen, men også udenfor banen. Jeg er stolt over at have stået i spidsen for et hold, der genvandt mesterskabet, ligesom jeg er stolt over at have spillet mig tæt på landsholdet. Nu er muligheden i MLS så opstået, og det glæder jeg mig til at prøve af, da jeg har hørt rigtig meget godt om ligaen og livet udenfor banen.

- Jeg vil gerne takke mine tidligere og nuværende holdkammerater samt hele staben i Brøndby IF for et stærkt og professionelt træningsmiljø, hvor det har været sjovt og lærerigt at komme til træning hver dag. Sidst, men ikke mindst, så vil jeg gerne takke alle klubbens fans for opbakningen til mig og holdet gennem de seneste tre år, det har virkelig været fantastisk for mig at opleve.

Opdateres... 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE