• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Officielt: Jannik Pohl skifter permanent til AC Horsens

Foto: AC Horsens

AC Horsens har sikret sig sin angriber på transfervinduets sidste dag.

Af Victor Risager

Som tipsbladet.dk kunne fortælle i går, torsdag, skifter Jannik Pohl til AC Horsens på en permanent aftale.

Angriberen var i efteråret udlejet fra hollandske FC Groningen og formåede ikke at score på otte kampe i Superligaen. Pohl har dog imponeret Bo Henriksen og kompagni nok til at komme permanent til klubben.

Han har fået sin kontrakt med FC Groningen ophævet og skifter permanent til AC Horsens på en toårig aftale. Det bekræfter AC Horsens.

Jannik Pohl døjer i øjeblikket med en skade, og han vil først for alvor bidrage i næste sæson, vurderer cheftræner Bo Henriksen. 

- Som jeg sagde i efteråret, så er jeg ikke i tvivl om, at Jannik Pohl bliver en stor gevinst for os, men det bliver ikke på den korte bane, og vi skal have tålmodighed med ham. Vi skal hjælpe ham med at blive helt skadesfri, så han forhåbentlig kan spille en rolle i de sidste fire-fem kampe i foråret, og så bliver han en rigtig vigtig spiller for os i næste sæson.

- I og med at Jannik Pohl ikke kommer til at spille så meget i forårssæsonen, så belaster det ikke vores økonomi væsentligt det kommende halve år, og det er også en væsentlig faktor, siger Bo Henriksen ifølge klubbens hjemmeside

Jannik Pohl, 23 år, har tidligere spillet i AaB.