• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

OFFICIELT: Liverpool køber Wolves-stjerne

Foto: Liverpool FC

23-årige Diogo Jota er ny Liverpool-spiller. The Reds har betalt i omegnen af 285 millioner kroner for portugiseren

Af plbold.dk

Rygtet opstod fredag aften efter købet af Thiago Alcantara, og nu er det blevet en realitet: Liverpool har hentet Diogo Jota i Wolves. 

Den unge portugisiske offensivspiller har været blandt Wolves' vigtigste spillere over de sidste sæsoner og bidrog sidste år med 16 mål for Nuno Espirito Santos' tropper. 

I Liverpool ventes 23-årige Jota i første omgang at skulle agere backup for fronttrioen bestående af Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino. 

Liverpool menes at have betalt i omegnen af 285 millioner kroner for Diogo Jota.

Han har skrevet under på en femårig kontrakt med The Reds.

- Det er et helt specielt hold; måden, de presser på, intensiteten de bringer til spillet, er bare en helt anden i forhold til resten af ligaen, og det ønsker jeg at være en del af, siger Diogo Jota til klubbens hjemmeside.

- Jeg mener, det er en fantastisk måde at spille fodbold på, og det er også måden, hvorpå jeg gerne vil spille. For mig var der ingen tvivl - ingen tvivl om, at Liverpool med længder var det bedste hold i sidste sæson, fortsætter han.

Også fronttrioen, bestående af Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané får roser med på vejen. 

- Det er verdensklasse spillere. De forsøger at vinde hver kamp. De scorer en masse mål og arbejder godt sammen. Forhåbentlig kan jeg blive en god hjælp for dem og være med til at vinde mange kampe for klubben, lyder det endvidere fra Jota.

Jürgen Klopp fortæller, hvorfor Jota nu er en del af truppen.

- Der er mange grunde. Han er en spiller, som er meget alsidig. Han er kun 23 år; er endnu et ubeskrevet blad, som kan slibes til en diamant. Han kan stort set spille alle tre positioner oppe foran i en 4-3-3 formation, lyder det fra den tyske træner.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus