• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: SønderjyskE skriver med tidligere AGF-spiller

Officielt: SønderjyskE skriver med tidligere AGF-spiller
Foto: SønderjyskE

SønderjyskE henter den 28-årige forsvarsspiller Thomas Juel-Nielsen, der har en fortid i blandt andet AGF.

Af Ole Hoffskov

Forsvarsspilleren Thomas Juel-Nielsen har senest været i USA hos Orange County, men nu vender han hjem til dansk fodbold.

Den tidligere AGF-spiller har således skrevet kontrakt med SønderjyskE, hvor han tiltræder med øjeblikkelig virkning. Thomas Juel-Nielsen var i AGF, da Glen Riddersholm var cheftræner, og de genforenes dermed under himmelstrøgene i Haderslev.

Læs også: Ny SønderjyskE-spiller om Riddersholm: Forhåbentlig stoler han på mig

- Vi vil gerne polstre os bedst muligt til det spændende forår, vi går i møde, og vi vil også gerne stå stærkt, hvis vi eventuelt bliver ramt af skader og karantæner. Derfor har vi valgt at hente en stærk og erfaren forsvarsspiller, som virkelig går forrest med indsats og hjerte, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

– Det er en spiller, vi kender, og han vil hurtigt kunne komme i betragtning til holdet, men selvfølgelig skal han lige i gang og have nogle træninger hos os, men han har holdt sig i rigtig god stand. Han er 28 år, og han har prøvet nogle forskellige ting, så han har en god erfaring og en fin rygsæk med sig, så han vil kunne stå imod de ting, der venter os i den kommende tid. 

Thomas Juel-Nielsen har fået kontrakt for resten af indeværende sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.