• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Optakt: FC Nordsjælland - OB

Foto: Getty Images

Hjemmeholdet kommer med fire uafgjorte kampe i Superligaen i træk, mens OB er under et voldsomt pres, da det slet ikke spiller for fynboerne.

Af Kenneth Jensen

Kampfakta
Kampstart: Søndag klokken 14.00
Spillested: Right to Dream Park, Farum
Dommer: Lasse Læbel Graagaard
På TV: 3+
Hashtag: #fcnob #sldk

Holdnyt;
FC Nordsjælland:
Det kan godt være, at de ikke har vundet i fire Superliga-kampe i streg, men man kan ikke sige, at FC Nordsjælland kommer ind til opgøret mod OB i dårlig form.

Farum-klubben vandt torsdag aften med 7-1 over Ludogorets - den største sejr i Conference League-gruppespillets korte levetid - og dermed er man helt klar til opgøret mod OB.

Trods de fire kampe i streg uden sejr er det værd at nævne, at FCN trods alt heller ikke har tabt. Konkurrenterne har også smidt point, så der er kun tre point op til FC København på førsteholdet.

Johannes Hoff Thorup er uden den langtidsskadede finne Oliver Antman. Derudover er Erik Marxen igen ikke med i truppen. 

OB:
Det er hårdt at være OB'er for tiden, for fynboerne præsterer ikke på banen.

Træner Andreas Alm har fået meget røg af Odense-fansene for arbjedet med OB-holdet. Med til historien hører dog også, at mange af de indkøb, fodbolddirektør Björn Wesström har lavet, ikke har slået til.

Derfor ligger OB inden opgøret på 10. pladsen - der er bare tre point til Vejle Boldklub, der er under nedrykningsstregen.

OB er uden midtbanespiller Alasana Manneh til opgøret - han er i karantæne - og så er det ventet, at Max Ejdum fortsat må sidde ude med en skade.

Mihajlo Ivancevic og Tyler Burey er tilbage i truppen til kampen mod FC Nordsjælland, mens Leeroy Owusu igen sidder ude. 

Karantæne
FC Nordsjælland: Ingen
OB: Alasana Manneh

Bud på startopstillinger:
FC Nordsjælland (4-3-3): Hansen - Villadsen, Hansen, Nagalo, Frese - Diomande, Tverskov, Svensson - Osman, Ingvartsen, Schjelderup

OB (4-2-3-1): Hansen - Mickelson, Helander, Slotsager, Adelgaard - Trybull, Köhler - Deedson, Al Hajj, Selvén - Kadrii

Dom:
Hjemmeholdet kommer måske med tunge stænger efter en kamp i Europa torsdag, mens OB kommer med tunge hoveder efter en svær periode uden resultater.

Opgøret spilles i Farum, og selv om OB da også har nogle teknisk stærke spillere, er det forventningen, at hjemmeholdet tager de tre point.

2-0 til FCN.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: