Video : Tipsbladet
Superliga

Peger på SL-boss som drømmekandidat til svensk job

Han ved dog ikke, om svenskeren får lov til at forlade den danske klub.

Björn Wesström har efterhånden formået at sætte sit præg på OB, der var en af de Superliga-klubber, som sluttede efteråret bedst af. 

Her har han leveret fine forstærkninger i form af Martin Hansen, Armin Gigovic og Yankuba Minteh blot for at nævne nogle navne, der har gjort en forskel i denne sæson. Wesström har fortsat et stærkt navn i Sverige, og nu nævnes han som en drømmekandidat til AIK Fotboll, der for nylig fyrede Henrik Jurelius som sportsdirektør. 

Det er Jon Persson, der er tidligere ekspert hos Discovery og nuværende ekspert hos Radiosporten, der bringer Björn Wesström i spil til jobbet i et interview med Fotbolldirekt, omend han godt selv ved, at det kan virke usandsynligt. 

- Björn Wesström bør være drømmekandidaten. Han er autoritær, kender jobbet og har en masse kontakter. Jeg ved ikke, om det er sandsynligt, at han forlader Danmark, lyder hans bud på den nye AIK-chef.

Fotbolldirekt melder dog en helt anden svensker som spidskandidat, nemlig Sebastian Larsson. 

Björn Wesström har været sportsdirektør i OB siden sommeren 2021. Inden da kom han fra AIK, som han havde tilbragt de sidste 13 år i. Her havde han forskellige roller, så han kender klubben som sin egen bukselomme. 

Det må dog formodes, at OB ingen interesse har i at sige farvel til Wesström.