• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Peger på sportschefen: Det er også lidt suspekt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hvem er egentlig mest under pres i AaB? Ifølge holdets tidligere stopper er det sportschefen, som bør være under pres.

Af Kenneth Jensen

De har spillet 11 kampe i træk uden at vinde, og de er under pres, inden de mandag aften møder Silkeborg IF på udebane. Her skal AaB gerne have point, da man har indledt sæsonen med bare et enkelt i tre kampe.

Naturligvis er der en del snak om træner Lars Friis efter den ringe sæsonstart, men ifølge tv-ekspert og tidligere AaB-forsvarer Kenneth Emil Petersen bør pilen i højere grad pege på Lars Friis' chef, Inge André Olsen.

Sportschefen har siddet i lidt over to år i sædet, og der er flere ting, som ifølge tv-eksperten kan kritiseres.

- Hvis der er et af de sæder, der skal være varmt, er det Inge Andrés. Der har efterhånden været så mange historier, hvor man sidder lidt forundret tilbage. Hele den her Kusk-affære, hvor han røg helt op på tribunen, og det virkede, som om man prøvede at skubbe ham ud af klubben.

- Hele den her sag med Thomas Thomasberg, hvor man har prøvet at hente ham ind. Det endte med, at Randers blev sur på AaB. Så næste klub i rækken, Viborg, blev også sur, fordi man kontaktede Lars Friis. Hele den her sag med Okore. Det er åbenbart sådan, når man handler med Kina, at man skal betale mange penge til en mellemmand. Det er også bare lidt suspekt.

- Én ting, jeg har været vant til i AaB, fordi jeg har været der så mange år, er, at man gør tingene ordentligt. Man er ordentlige. Det er ikke helt den følelse, jeg har med det i øjeblikket med Inge André ved roret, siger Kenneth Emil Petersen til Viaplay.

Du kan se hele klippet i toppen til denne artikel, hvor Kenneth Emil Petersen og Per Frimann også taler om situationen i OB.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.