• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Pierre Kanstrup ny AGF-anfører: Et naturligt valg

Med Morten "Duncan" Rasmussens skifte væk fra AGF skulle klubben bruge en ny anfører. Valget er faldet på Pierre Kanstrup, og det er han beæret over. Det ændrer dog ikke det store i praksis.

Af Anders Dehn

Siden Morten "Duncan" Rasmussen forlod AGF i sidste uge, har klubben stået uden officiel anfører. Det hverv er nu afsat til Pierre Kanstrup, fortæller klubben i et indslag fra AGF TV.

Kanstrup bar jævnligt anførerbindet i efteråret, når "Duncan" ikke var på banen, og han var desuden anfører i SønderjyskE, så rollen er velkendt for ham. Ifølge hans cheftræner, David Nielsen, var Kanstrup da også et oplagt valg, selv om han kun har været i klubben i et halvt år.

- Først og fremmest fordi han er en dygtig fodboldspiller. Han spiller en position på banen, som er vigtig for et fodboldhold, og så har det noget med hans personlighed at gøre. Pierre sørger for, at alle har det godt, han går op i de gode værdier, der skal være på et fodboldhold. Han har en god balance i forhold til, hvornår der skal skraldes igennem, og hvornår det er tid til at tage hånden rundt om en af de unge spillere. Det er for os et naturligt valg, når vi skulle skifte anfører, siger Nielsen i indslaget.

Den nye status er selvsagt noget, der glæder kaptajn Kanstrup, men han mener ikke, at det i praksis ændrer det store.

- Det er jeg sindssygt glad for. Beæret. Når det så er sagt, er det bare et bind på armen. Jeg bliver hverken en anden person eller en anden spiller af at få et bind på armen, og jeg indågr på lige vilkår som alle andre. Så på den måde er der ikke nogen forandringer, andet end at nu er det mig, der har det, siger Pierre Kanstrup.

Se hele indslaget i videoen i toppen af artiklen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus