• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Præsenterer FCK-spiller: Skifter til sommer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Københavns Marko Stamenic er ny mand i Røde Stjerne efter denne sæson.

Af Kenneth Jensen

Han spiller i FC København i foråret, men det er nu officielt, at midtbanespiller Marko Stamenic er fortid i den danske klub, når hans aftale med FCK løber ud til sommer.

Røde Stjerne har netop præsenteret den newzealandske midtbanespiller på en kontrakt, der løber fra sommer og fire år frem.

Den 20-årige landsholdsspiller, der også har serbisk pas, forlader altså FC København efter et par år i klubben.

. - Vi er meget tilfredse med ankomsten af ​​Marko Stamenic. Vi henter en ung spiller med serbisk pas, som vil være en bonus i næste sæson. Han har en kæmpe erfaring med at spille i Champions League.

- Vi taler om et stort potentiale og en fodboldspiller, der er bedst på midtbanen, og med hans kvaliteter taget i betragtning er der ingen tvivl om, at han hurtigt vil passe ind i spillestilen hos Røde Stjerne.

- Han kommer fra en ekstremt stabil klub, hvilket gør os stolte. Jeg tror på, at Stamenic har en lys fremtid foran sig, og at vi har gjort et fremragende stykke arbejde ved at hente ham - siger sportsdirektør Mitar Mrkela til klubbens hjemmeside.

I løbet af sine to år i klubben har midtbanespilleren været udlejet til HB Køge. Han spillede en del i efteråret for FCK og viste lovende takter. Nu skal han altså forsøge at slå igennem i en anden klub.