Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle-profil vil væk til sommer: Her vil han hen

Der venter en tur sydpå til sommer for Oliver Provstgaard, hvis det står til ham selv.

Oliver Provstgaard er en af de ung forsvarsspillere i Superligaen, som er ved at få et sig et gennembrud, og det kan være, at han allerede skal videre til en større klub efter denne sæson.

Det fortæller han om i et interview i Offside på Viaplay mandag aften.

Her peger han på, at han for snart to år siden forlængede sin kontrakt med Vejle med fire år, hvor det er planen, at han efter ét år i 1. division og ét år i Superligaen skulle videre. 

- Mine egne mål og drømme er, at jeg ender på en højere hylde til sommer, men man ved aldrig, og det handler om at gøre det godt indtil sommer, fordi det kan også hurtigt gå den anden vej, siger han og fortsætter:

- Der er helt sikkert nogle overvejelser, omkring hvilken liga og hvilken klub, det skal være. Men jeg synes selv, at international fodbold begynder at minde mere og mere om hinanden. Der er mange engelske klubber, som nærmest spiller som Barcelona nu til dags, lyder det fra Provstgaard.

Det står da også klart for ham, hvor han gerne vil hen, hvis han selv kan vælge.

- Jeg synes selv, at den tyske række og den italienske række er utroligt spændende, fortæller VB-forsvareren.

Desuden er det vigtigt for ham, at han kommer til en klub, hvor der vil være en sportslig plan for ham - og at de kan se noget spændende i ham, og derefter kan tage et skridt mod en endnu højere hylde.

- Det handler hele tiden om at finde det rigtige step for mig, og for mit vedkommende er det nok ikke den største klub i en stor liga. Det er et mellemstep, hvor man kan blive ved med at udvikle sig, siger Provstgaard.

Endelig fastslår han, at det helt store mål er landsholdet.