• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Quincy Antipas finder ny klub: Skal spille i Serie 1

Den tidligere Brøndby-spiller Quincy Antipas trapper ned og skal spille i Danmarks sjettebedste række - sammen med et par andre Superliga-kendinge.

Af Ole Hoffskov

Quincy Antipas har spillet 191 Superliga-kampe og kan skrive Hobro IK, Brøndby IF, SønderjysKE og HB Køge på CV'et, men nu er offensivspilleren fra Zimbabwe blevet 35 år og har valgt at skrue ned for karrieren. Fodbold skal han dog stadig spille - i Serie 1.

Værebro Boldklub fra Bagsværd kan således skrive Quincy Antipas på holdkortet til den kommende sæson, og den lille Serie 1-klub proklamerer naturligvis på Facebook, at der er tale om den største transfer i klubbens historie. 

Selv om Værebro Boldklub huserer i Danmarks sjettebedste række, er der faktisk et par velkendte ansigter i truppen foruden nyerhvervelsen Quincy Antipas. Truppen tæller blandt andre Nabil Aslam og Jimmy Mayasi, der begge kan skrive Superliga-kampe på CV'et. Det samme kan angriberen Baris Øzcan, der spillede 33 Superliga-kampe for AGF for mere end 15 siden. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.