• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Randers FC tester tidligere toptalent

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tidligere toptalent var fredag med i en testkamp for Randers FC uden for alvor at brænde banen af.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben Randers FC tog fredag hul på første testkamp frem mod forårssæsonen i dansk fodbolds bedste række, og mens meget lige nu handler om, hvorvidt Thomas Thomasberg bliver i klubben, er resten af klubben ikke gået i stå.

Randers FC bekræftede over for tipsbladet.dk i efteråret, at man havde interesse i at se nærmere på 18-årige Prince Kwabena Adu. Og fredag var han i kamp for Randers FC - det skriver Randers Amtsavis.

Tidligere har angriberen været på The Guardians liste over de største talenter i verden, hvilket siger noget om, at der på et tidspunkt var pæne forventninger til ham, og han er tilmed uden kontrakt lige nu, så klubben kan frit teste ham.

Den 18-årige frontløber kommer dog fra en længerevarende skadespause, da han i februar sidste år ødelagde menisken i det ene knæ. Så han er ved at bygge på igen efter skaden og får ifølge Randers Amtsavis nogle uger endnu til at vise sig frem.

- Det var ganske fint, uden at han brændte banen af. Han kom i nogle fine situationer, mens det andre gange gik for langsomt. Der er noget fart og fysik i ham, og vi har set på træningsbanen, at han afslutter ganske habilt, siger Thomas Thomasberg til Randers Amtsavis om spilleren.

Prince Kwabena Adu og Randers-holdet endte med at vinde testkampen fredag mod Hobro IK med 3-0 efter scoringer fra Filip Bundgaard, Tosin Kehinde og Simon Graves.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020