Video : Tipsbladet
Superliga

Randers forlænger med 35-årig profil

Randers har netop bekræftet, at man har forlænget aftalen med Björn Kopplin, så den nu løber frem til sommeren 2025.

35 år er ingen alder.

I hvert fald ikke for Björn Kopplin, der netop har sat sin signatur på en kontraktforlængelse med Randers, der betyder, at kronjyderne nu har glæde af backen frem til sommeren 2025.

Med kontraktudløb til sommer var tyskerens fremtid i Randers usikker, men nu er der kommet styr på fremtiden, hvilket naturligvis glæder sportsdirektør Søren Pedersen.

- Jeg er virkelig glad for, at vi er blevet enige om en kontraktforlængelse, fordi Björn betyder rigtig meget for Randers FC. Han er en ægte klubmand og betyder meget for holdet både på og uden for banen.

- Björn er en kulturbærer. Han har været med i lang tid, og han har stadigvæk et højt niveau trods sin fremskredne alder. Han er stort set med til hver eneste træning og til rådighed til hver eneste kamp. Han er vigtig for holdet og et stort forbillede for de unge spillere med sin professionelle tilgang, lyder det fra Søren Pedersen på klubbens hjemmeside. 

Björn Kopplin har været i Randers siden 2019, hvor han kom til fra Brøndby. Tyskeren har også en fortid på Bayern Münchens ungdomshold.