• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Randers-spiller: OB virker modløse

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OB var ikke på toppen mod Randers, mener sidstnævntes midtbanespiller Vito Hammershøy-Mistrati.

Af Victor Risager

Randers FC sikrede sig tre nye point, da de fredag aften slog OB på hjemmebane i Superligaen, og dermed byggede kronjyderne videre på deres flotte sejr over FC København tidligere på ugen.

Fredagens kamp var ellers ikke en kamp med meget flot fodboldspil, mener Vito Hammershøy-Mistrati fra Randers FC. I stedet vandt de bolden med hårdt arbejde mod et OB-mandskab, der ikke var på toppen.  

- Jeg synes, vi vil det mest. Vi knokler røven ud af bukserne, og OB virker lidt modløse. Vi spiller ikke smuk fodbold, men det er også snart december, så det er der måske ikke så meget plads til, men vi knokler og giver alt, hvad vi har, siger Vito Hammershøy-Mistrati til TV3 Sport efter kampen.

Randers FC kom foran knap ti minutter før pausen, men ifølge midtbanespilleren var der ikke meget glæde at spore hos cheftræner Thomas Thomasberg i pausen.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, giver han os en kæmpe skideballe. Vi kommer ind i omklædningsrummet og der er okay stemning, og så kommer han ind og sviner os til. Det tror jeg egentlig var meget godt, for vi kommer ud til anden halvleg og presser på for det andet mål. Det kunne godt have været en anden halvleg, hvor vi ville prøve at forsvare den. Det var godt arbejde af ham, griner Vito Hammershøy-Mistrati.

Med sejren over OB kravler Randers FC over fynboerne i Superligaen og op på ottendepladsen. De har imidlertid blot ét point op til Vejle Boldklub på sjettepladsen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus