Video : Tipsbladet
Superliga

- Roony Bardghji er jo en Barcelona-spiller

De helt store klubber følger fortsat Roony Bardghji, selv om stortalentet lige nu ikke får ret meget spilletid i FC København. Tipsbladet har talt med den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio.

Hvad bliver Roony Bardghjis næste skridt efter FC København?

Det er fortsat et tema, der fylder meget, selv om Roony Bardghji pludselig er gået over til at spille andenviolin i den danske mesterklub, hvor Jacob Neestrup ikke har set hans vej i dette forår.

Store klubber er i flæng blevet kædet sammen med den 18-årige offensivspiller, der trods den begrænsede spilletid i 2024 fortsat er topscorer i FC København. 

Tipsbladet har vendt Roony Bardghjis situation med den italienske transferekspert Gianluca Di Marzio, der især forestiller sig svenskeren i én bestemt klub.

- Han er jo en Barcelona-spiller rent spillemæssigt. Jeg ved, at Barcelona kan lide ham som spiller, og det samme gælder Chelsea og Manchester City. Det samme gør sig gældende med Manchester United, men vi må se, om Erik ten Hag bliver i klubben, siger Gianluca Di Marzio til Tipsbladet og tilføjer:

- Alle topklubber vil have Roony Bardghji, fordi han er en stjerne in spe. Jeg tror, at spanske klubber vil gå efter ham, og jeg tror især, at Barcelona vil forsøge at hente ham - ikke mindst fordi de missede Lucas Bergvall. 

Der er dog et stort men ud for FC Barcelona og flere af de andre potentielle Roony Bardghji-bejlere, fastslår transferjournalisten.

- Vi må afvente og se, hvem der skal træne Barcelona, Liverpool og Bayern München, for det vil være logisk, at en ny træner bliver involveret i, hvilke nye spillere der skal købes, lyder det fra Gianluca Di Marzio.

Roony Bardghji har kontrakt med FC København frem til udgangen af 2025.