Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 2. runde

Tipsbladet er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Så fik vi endnu en runde afviklet i Danmarks bedste fodboldrække, og det blev en runde, hvor Hvidovre IF kom på pointtavlen, OB fik skovlen under Brøndby IF og FC Midtjylland og FC Nordsjælland fortsatte de gode takter.

Der blev samtidig leveret et væld af gode individuelle præstationer, og Tipsbladet samler her de bedste af slagsen.

Her er Rundens Hold i Superligaen - denne gang sat op i en 4-3-3-opstilling:

Målmand: Andreas Hansen, FC Nordsjælland (1)
Hele 21 gange blev der afsluttet mod Andreas Hansens mål, og 10 redninger blev det til for FC Nordsjælland-keeperen - flere af dem var deciderede pragtredninger. Strålende kamp af den dygtige målmand.

Højre back: Stefan Gartenmann, FC Midtjylland (1)
Højre back er ikke Stefan Gartenmanns favoritposition, men han slap meget pænt fra det mod Silkeborg, hvor han placerede sig rigtigt og løste sine opgaver. Gartenmann er næppe fremtidens mand på højre back i FC Midtjylland, men han satte to streger under, at han er en spiller, Thomas Thomasberg kan regne med. 

Central forsvarer: Lucas Hey, Lyngby Boldklub (1)
Stortalentet stod i vejen for det meste, da Lyngby og Viborg delte i porten. Ni clearinger blev det til fra Lucas Hey, og det var flest af alle i den forgangne runde. Lyngby-spilleren var også stærk i luftrummet og i duellerne. 

Central forsvarer: Jonas Jensen-Abbew, FC Nordsjælland (1)
Jonas Jensen-Abbew stod stærkt i det centrale forsvar mod AGF, hvor han både nåede at have Kian Hansen og Adamo Nagalo som makker. Patrick Mortensen kom ikke frem til ret meget og blev godt markeret af FCN-stopperen. 

Venstre back: Blas Riveros, Brøndby IF (1)
Brøndby tabte skuffende på hjemmebane til OB, men Blas Riveros var et lyspunkt. Den 25-årige paraguayaner leverede en flot præstation - ikke mindst offensivt. Riveros havde et godt øje for Daniel Wass på den modsatte wingback, og Riveros' indlæg skabte flere gode muligheder. Faktisk var Brøndby-backen den spiller, der skabte flest chancer af alle i anden runde. 

Central midtbane: Diogo Goncalves, FC København (1)
Kan Diogo Goncalves også spille 8'er? Ja, uden problemer! Det beviste han lørdag eftermiddag mod Vejle. Portugiserens gode blik for spillet gav mange muligheder i FC Københavns offensiv, og det passer Goncalves godt at være på bolden centralt i banen. Fra straffesparkspletten er han iskold. 

Central midtbane: Oliver Sørensen, FC Midtjylland (1)
Oliver Sørensen er en kriger på midtbanen, og det er lige før, at han lige nu er den bedste af trioen Gigovic, Martinez og Sørensen. Den 21-årige midtbanespiller dækker hvert et græsstrå på banen og løb over 12 kilometer mod Silkeborg. Oliver Sørensens forcer er i det defensive, men han formår også at vise tænder offensivt. 

Central midtbane: Rami Al-Hajj, OB (1)
Hold da op for en chance, Rami Al-Hajj misbrugte i anden halvleg på Brøndby Stadion. Det var til gengæld også noget nær den eneste fejl, svenskeren begik i sin anden optræden for OB. Hans løbearbejde og gode overblik skal nok blive en gevinst for fynboerne. 

Angriber: Aral Simsir, FC Midtjylland (1)
Wauw! Aral Simsir leverede en mindeværdig præstation for FC Midtjylland i 2-0-sejren over Silkeborg. På himlen over MCH Arena lynede det, og på grønsværen var det Simsir, der stod for både bulder og brag. Stortalentet scorede en enkelt kasse og drev gæsterne til vanvid, når det passede ham. Har du endnu ikke set highlights fra FC Midtjyllands kamp, så gør det med det samme! 

Angriber: Benjamin Nygren, FC Nordsjælland (1)
Andreas Smed fra Hvidovre IF og Alfred Finnbogason fra Lyngby banker på til Rundens Hold, men vi går med Benjamin Nygren, der strålede i FC Nordsjællands offensiv i 3-1-sejren over AGF. Svenskeren både scorede og assisterede på Ceres Park - særligt oplægget til Ibrahim Osman var høj klasse. 

Angriber: Jordan Larsson, FC København (1)
Sikke en sæsonstart af Jordan Larsson! Lørdag var han banens bedste i Vejle, da FC København vandt 3-2, og man bliver mere og mere bekymret på Andreas Cornelius' vegne. Dels over hans skadesproblemer, men også over udsigten til at skulle konkurrere med Larsson, som Jacob Neestrup umuligt kan sætte af holdet, som han præsterer i øjeblikket. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.