• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 5. runde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af tipsbladet.dk

Minsandten om ikke FC Midtjylland igen smed en 3-0-føring, minsandten om ikke FC København atter tabte i Parken og minsandten om ikke Silkeborg IF tabte en fodboldkamp.

Den forgangne runde i Superligaen bød på masser af underholdning og uventede resultater, og man tror næsten ikke sine egne øje, når man kaster et blik på stillingen.  

Vi har som altid set nærmere på rundens bedste individuelle præstationer. 

Her er Rundens Hold i Superligaen -  4-4-2-opstilling

Målmand: Patrik Carlgren, Randers FC (3)
Du vinder ikke i Parken, hvis du ikke har en god målmand, og det havde Randers FC til overflod i Patrik Carlgren. Den hamrende dygtige svensker diskede op med syv redninger mod FC København, og flere af dem var deciderede klasseredninger. Kan Randers FC holde på ham meget længere?

Højre back: Adam Andersson, Randers FC (3)
Sikke en start Adam Andersson har fået i Randers FC. Det virker som et perfekt match mellem kronjyderne og lejesvenden fra Rosenborg, der noterede sig for to assists mod FC København. Dermed har de første fem kampe budt på en (klasse)scoring og to oplæg. Det er altså meget godt gået. 

Central forsvarer: Magnus Jensen, AC Horsens (1)
Forsvarsspilleren, der også er angriber, når AC Horsens har behov for det, udlignede til 3-3 mod FC Midtjylland og beviste ved den lejlighed sin enorme styrke i luftrummet. Med lidt mere held kunne Magnus Jensen såmænd også være blevet matchvinder. 

Central forsvarer: Yann Bisseck, AGF (2)
AGF-stopperen hamrer sig ind på Rundens Hold med et forrygende mål og et clean sheet i mandagskampen. Målet var så godt, at Bisseck var nødt til at stoppe op og se det blive vist på storskræm bagefter. Det forstår man godt. 

Venstre back: Christian Sørensen, Viborg FF (2)
Christian Sørensen bliver bare ved og ved og ved med at være god. Mod Silkeborg blev det til en flot scoring og flere chanceskabende afleveringer. I den modsatte ende af banen tog han del i Viborgs clean sheet. Klassespiller. 

Højre midtbanespiller: Mathias Greve, Brøndby IF (1)
Var det Mathias Greves bedste kamp for Brøndby? Det kan det meget vel have været. Den tidligere Randers- og OB-spiller strålede af overskud og var god i småspillet på den sidste tredjedel af banen. Bolden sad klistret til fødderne. Greve er en flot spiller, der når det kører for ham.

Central midtbanespiller: Frederik Lauenborg, Randers FC (1)
Det er ikke mange mål, Frederik Lauenborg har i sig på en fodboldbane, men han scorede i Parken, og så ved man, at Randers har gang i noget særligt. Den 25-årige midtbanespiller spillede en super kamp mod FCK, og han er ved at udvikle sig til en profil i Randers. Kronjyderne har tålmodigt troet på Lauenborg i mange år - nu ser det ud til at give pote. 

Central midtbanespiller: Jeppe Grønning, Viborg FF (1)
Viborg-legenden spiller sin kamp nummer 300 for klubben på mandag. Hans kamp nummer 299 var fremragende. Jeppe Grønning gjorde alt rigtigt på den centrale midtbane, hvor han konstant fik brudt Silkeborgs stærke pasningsspil. Ingen i den forgangne runde erobrede flere bolde end Grønning.

Venstre midtbanespiller: Lubambo Musonda (2)
Luambo Mousonda var den store offensive spiller for AC Horsens i comebacket mod FC Midtjylland. Zambieren reducerede til 1-3, og undervejs i opgøret noterede han sig for fem chanceskabende afleveringer - det var mere end nogen anden i femte runde.

Angriber: Gustav Isaksen, FC Midtjylland (2)
FC Midtjylland dummede sig gevaldigt mod AC Horsens, men det kunne man dårligt bebrejde Gustav Isaksen, der gjorde, hvad han kunne for, at "ulvene" kunne tage tre point med hjem. Den talentfulde offensivspiller scorede to gange. 

Angriber: Marvin Egho, Randers FC (1)
Angriberen er stadig på vej tilbage i fuld vigør efter en skade, og han er godt på vej. Det beviste han i Parken, hvor Egho var en del af den velsmurte Randers-maskine, der knækkede FC København. Angriberen stod for udligningen til 1-1. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.