• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Rygtet til FCK: Keeper har tyrkiske bejlere

Foto: Getty Images

Den islandske keeper, der har været nævnt som et emne i FCK, rygtes nu til tyrkisk fodbold.

Af Victor Risager

Med Kamil Grabaras skade i forrige weekend er FC København sendt på jagt efter en keeper, der kan agere midlertidig backup til Karl-Johan Johnsson, og i den forbindelse er Runar Alex Runarsson fra Arsenal blevet nævnt.

Runarsson har nemlig ikke udsigt til en rolle hos Arsenal i den kommende sæson, og med sin fortid i FC Nordsjælland er det nok en, FC København kender til.

Det er dog langt fra sikkert, at det bliver til et Superliga-comeback for Runarsson. Nu skriver det engelske medie Evening Standard nemlig, at den islandske landsholdskeeper er et varmt emne i Tyrkiet.

Helt konkret skal Antalyaspor være særdeles interesserede i at hente Runarsson på en lejeaftale for den kommende sæson, skriver den engelske avis.

Hvis sådan en aftale ender med at falde på plads, skal FC København selvsagt kigge andetsteds for at finde en rutineret reservekeeper, mens Kamil Grabara er ude.

I øjeblikket råder FC København over tre keepere, men foruden Karl-Johan Johnsson er der tale om to unge målmænd i form af den blot 17-årige Andreas Dithmer og den 19-årige Johan Guadagno. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.