Video : Tipsbladet
Superliga

Nej til flere tilbud: Åben for Superliga-retur

Den tidligere Superliga-spiller Kenneth Zohore står lige nu uden klub efter bruddet med polske Slask Wroclaw i marts. Zohore fortæller til Tipsbladet, at han har sagt nej til flere udenlandske klubber, og det er muligt, at han vender snuden hjem til Danmark.

Kenneth Zohore kan skrive et hav af klubber på cv’et i Danmark og udlandet.

Senest stod den på et ophold i polske Slask Wroclaw, men det blev ikke den store succes for den tidligere Superliga-spiller.

Han endte nemlig med at få ophævet kontrakten i marts.

Derfor skal Zohore på jagt efter en ny klub, men angriberen har allerede sagt nej til flere klubber i udlandet, siger han til Tipsbladet.

- Status er, at jeg venter på det rette. Jeg har fået tilbud rundt omkring, men det har ikke været det rette. Det har været udenlandske tilbud, siger Zohore til Tipsbladet og tilføjer.

- Det har været okay, synes jeg. Jeg har holdt mig godt i gang, og jeg var godt klar over, at det nok først ville ske her til sommer. Det har jeg det okay med, og transfervinduet er først åbnet nu.

Angriberen har ikke nogle specifikke krav til en ny klub, men han har også andet at tænke på end livet som professionel fodboldspiller.

- Det handler om lidt forskellige ting. Nu har jeg tre børn og en kone, så det skal være det rette for os alle sammen. Jeg er ikke et sted, hvor jeg kan være egoist, eller det kan jeg godt, men det har jeg ikke lyst til, siger angriberen og tilføjer om en mulig retur til dansk fodbold.

- Jeg tænker, at jeg vil være åben for Superligaen, men det kommer an på hvor. Jeg er åben for det meste. Jeg er jo ikke en ung herre.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Alamy

Skal i kampform
Zohore mener, at han kan komme med en del rutine fra en lang karriere. Angriberen skal dog lige i gang efter lang tid uden kampe i benene.

- Man kan ikke få kampform uden at være i kamp. Grundformen er der, da jeg træner mere eller mindre hver dag, siger Kenneth Zohore til Tipsbladet.

I Superligaen har Zohore spillet 72 Superliga-kampe med 15 mål til følge for FCK, Brøndby og OB.

Han spillede sin seneste kamp i den bedste danske række 16. april 2023 for OB.

30-årige Zohore har været forbi klubber som West Bromwich, Cardiff og Fiorentina.

Det blev blot til seks kampe og 81 minutter for Slask Wroclaw i den bedste polske række.