Video : Tipsbladet
Superliga

Salg eller ny chance? FCM-forward afventer skæbne

Han er en af dem, der har været store forhåbninger til i FC Midtjylland, men efter to år væk fra klubben er fremtiden lige nu uvis for Victor Lind.

IKAST (Tipsbladet): Han har de seneste to år spillet for HamKam, IFK Norrköping og Vejle Boldklub, og i FC Midtjylland er han kendt for at være pågende og for at have et spark af en anden verden, noget man sætter pris på i klubben.

Men lige nu er fremtiden uvis for Lind.

Forwarden kan på den ene side se udlejede spillere, der har fået chancen i FC Midtjylland og er blevet profiler, for tiden med Oliver Sørensen og Aral Simsir som gode eksempler foruden kammeraten Viktor Bak.

På den anden side er konkurrencen om pladserne voldsomt hård, og det er den situation, forwarden og klubben i disse dage og uger overvejer.

- Lige nu jeg træner bare, og så venter jeg på, at der sker et eller andet. Jeg skal finde ud af, om jeg skal blive, eller om jeg skal sælges, siger Victor Lind til Tipsbladet.

- Jeg ved virkelig ikke, hvad der skal ske. Jeg afventer situationen, og så træner jeg så godt som muligt, siger forwarden.

Victor Lind spillede 29 ligakampe for Norrköping i 2023 under Glen Riddersholm og spillede i 12 kampe for Vejle i foråret, hvor han ikke kom på tavlen efter at have scoret seks ligamål i Allsvenskan, og hvor både han og FC Midtjylland nok havde håbet på lidt mere spilletid og individuel succes.

Forwarden fylder 21 år i næste måned og var inde omkring U/21-landsholdet i efteråret, og det er oplagt, at spilletid har en væsentlig rolle i de valg, der skal træffes nu her.

- Jeg vil selvfølgelig gerne spille noget mere. Jeg må vente og se, og så prøver jeg at gøre mit bedste, siger Victor Lind.

Lind spillede i 20 Superliga-kampe for Bo Henriksen i sæsonen 2021/22 og har også optrådt i Champions League-kvalifikationen og Europa League for FC Midtjylland.