Video : Tipsbladet
Superliga

SIF-profil om Messi-duel: Fuldstændigt vanvittigt

Silkeborg-profilen Oliver Sonne glæder sig til at tørne ud for Perus landshold.

Der har været sagt og skrevet meget om Oliver Sonnes mulighed for at spille for Peru, og efter fredagens 5-0-sejr over Lyngby bekræftede Silkeborg-profilen selv, at han er blevet udtaget til det peruvianske landshold. 

I et interview med Viaplay har højrebacken sat nogle ord på, hvad han forventer af den kommende halvanden uges tid i Sydamerika. 

- Jeg forventer jo, at jeg bliver mødt med en masse glæde, og en masse glade mennesker, som er fortrøstningsfulde og forhåbentligt håber, at jeg kan bidrage med et eller andet. Jeg tror, at det bliver mega spændende, lyder det fra Oliver Sonne. 

Peru skal spille mod Chile og Argentina i VM-kvalifikationen i denne landskampstermin, og dermed kan Oliver Sonne potentielt se frem til en duel mod den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder Lionel Messi. 

- Man kan næsten høre det, ikke? Det lyder fuldstændigt vanvittigt. Det er selvfølgelig klart, at det er mega spændende. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal sige til det, for jeg ved heller ikke selv, hvad skal jeg forvente, andet end at jeg tror, at det bliver en helt vanvittig oplevelse, lyder det fra Oliver Sonne. 

Se hele interviewet med Oliver Sonne i afspilleren over artiklen.