Silkeborg kan miste midtbaneprofil
Illustration
Superliga

Silkeborg kan miste midtbaneprofil

Daniel A. Pedersen kan forlade Silkeborg IF, som formentlig vil skære truppen til.

Han er en af de største profiler i Silkeborg IF, men han kan også snart være fortid i klubben. 22-årige Daniel A. Pedersen, der er et produkt af Silkeborg IF's eget akademi, har kontraktudløb til sommer, men med tanke på Silkeborgs dårlige spil på banen og udmelding om, at klubben vil skære i truppen, så er Daniel A. Pedersen en af de spillere, der måske forlader klubben.

Midtbanespilleren er nemlig interessant for flere klubber, og hvis Silkeborg IF skal score en transfersum på Daniel A. Pedersen, skal han sælges nu. Selv vil Daniel A. Pedersen ikke snakke fremtid, før de sidste kampe er spillet, men han fortæller alligevel, at han har har haft en indledende snak med klubben.

- Jeg har snakket meget løst med klubben, men om jeg fortsætter i SIF eller ej kommer an på flere ting. Jeg vil jo helst spille på højeste niveau, men på den anden side er jeg heller ikke den spiller, der flygter fra klubben, hvis jeg har været med til at rykke ned med den. Så jeg vil møde op til forhandlingerne med positivt sind, siger Daniel A. Pedersen til mja.dk.

Silkeborg har tidligere meldt ud i en fondsbørsmeddelelse, at det er overvejende sandsynligt, at klubben rykker ned. Det sker som bekendt på baggrund af, at der er 10 point op til den gode side af nedrykningsstregen. Det betyder også, at Silkeborg ser på muligheden for at skære truppen fra de nuværende 24 spillere til omkring 20 mand.

Lørdag skal Silkeborg igen forsøge at vinde sæsonens første kamp i Superligaen, når FC København er modstanderen i Telia Parken.