• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Silkeborg kan miste midtbaneprofil

Silkeborg kan miste midtbaneprofil
Illustration

Daniel A. Pedersen kan forlade Silkeborg IF, som formentlig vil skære truppen til.

Af Kenneth Jensen

Han er en af de største profiler i Silkeborg IF, men han kan også snart være fortid i klubben. 22-årige Daniel A. Pedersen, der er et produkt af Silkeborg IF's eget akademi, har kontraktudløb til sommer, men med tanke på Silkeborgs dårlige spil på banen og udmelding om, at klubben vil skære i truppen, så er Daniel A. Pedersen en af de spillere, der måske forlader klubben.

Midtbanespilleren er nemlig interessant for flere klubber, og hvis Silkeborg IF skal score en transfersum på Daniel A. Pedersen, skal han sælges nu. Selv vil Daniel A. Pedersen ikke snakke fremtid, før de sidste kampe er spillet, men han fortæller alligevel, at han har har haft en indledende snak med klubben.

Læs også: Ingen hvide flag: Silkeborg-profil spiller for sin fremtid

- Jeg har snakket meget løst med klubben, men om jeg fortsætter i SIF eller ej kommer an på flere ting. Jeg vil jo helst spille på højeste niveau, men på den anden side er jeg heller ikke den spiller, der flygter fra klubben, hvis jeg har været med til at rykke ned med den. Så jeg vil møde op til forhandlingerne med positivt sind, siger Daniel A. Pedersen til mja.dk.

Silkeborg har tidligere meldt ud i en fondsbørsmeddelelse, at det er overvejende sandsynligt, at klubben rykker ned. Det sker som bekendt på baggrund af, at der er 10 point op til den gode side af nedrykningsstregen. Det betyder også, at Silkeborg ser på muligheden for at skære truppen fra de nuværende 24 spillere til omkring 20 mand.

Læs også: Superligaen er lunken leverpostej, og vi elsker det, Viasat

Lørdag skal Silkeborg igen forsøge at vinde sæsonens første kamp i Superligaen, når FC København er modstanderen i Telia Parken.