• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Silkeborg overvejer at hente gammel kending

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sportschefen i Superliga-klubben Silkeborg udelukker bestemt ikke, at den kan finde på at hente tidligere SIF-stopper tilbage til klubben.

Af Kenneth Jensen

Målene væltede ind bag ørerne på Rafael Romo i Silkeborg-målet i efterårssæsonen i Superligaen, så det er bestemt ikke utænkeligt, at træner Kent Nielsen har fokus på at forbedre defensiven i det midtjyske.

Simon Skou Jakobsen er blevet rygtet væk fra klubben, og Dennis Flinta har indstillet karrieren, hvorfor SIF måske kigger sig lidt om en efter en ny stopper.

Og måske behøver sportschef Jesper Stüker ikke vende hver en sten, for en gammel kending melder sig i hvert fald interesseret i at komme tilbage til Søhøjlandet. Til Midtjyllands Avis siger Salquist, at han er interesseret i at vende tilbage, og 

Læs også:Avis: Daniel A. Pedersen sidder i fly på vej til at skrive kontrakt med ny klub

- Jeg er selvfølgelig bekendt med Tobias og ved, at han er i Lillestrøm, hvor han er bundet af en kontrakt. Men ja. Han kunne godt være et emne - ligesom alle mulige andre. Men jeg vil ikke sige, om han er bedre eller værre end de muligheder, vi ellers har, siger sportschef Jesper Stüker til Midtjyllands Avis.

Tobias Salquist var igennem en dramatisk sæson i Norge, hvor han rykkede ned sammen med Lilleström. Det skete, da man på meget få minutter sidst i opgøret mod Start lukkede tre mål ind og måtte Start løbe med pladsen i den bedste norske række, Eliteserien.

Før Lillestrøm var Salquist, 24 år, på kontrakt i Waasland-Beveren, som han skiftede til, efter han sammen med Silkeborg IF rykkede ud af Superligaen i sommeren 2018.

Læs også:Lillestrøm-dansker i chok efter nedrykning: Man husker det her om 100 år

Salquist har 50 kampe for Silkeborg på cv'et, og det lader til, at han gerne vil væk Norge, hvor det altså ikke frister voldsomt at spille i den næstbedste række.

Indtil videre har SIF hentet Vegard Moberg i Bodø/Glimt, mens man har sagt farvel til Mathias Hebo Rasmussne, Dennis Flinta og Andreas Heimer.

Læs også:Foran 4-0: Norsk danskerklub kollapser og rykker ned

Læs også:Få dage før nedrykningsbrag: Danskerklub i Norge fyrer træneren

Læs også:Hollandsk back vil lære fra sig: Silkeborg er et ungt og talentfuldt hold

Superliga

Mere Superliga

Fokus