• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Sisto langer ud: Det har været totalt hen i vejret

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Pione Sisto er ikke begejstret for den måde, som han er blevet skildret på i medierne.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Pione Sisto bryder torsdag flere uger med tavshed i sin podcast 'Inside by Sisto'.

Sammen med sin kompagnon Frederik Kjærulff lægger de for land med at annoncere en gennemgang af de mange historier, som har haft Pione Sisto som omdrejningspunkt de seneste uger.

Om de når helt i mål med den målsætning må være en subjektiv vurdering, men Pione Sisto starter i hvert fald podcasten ud med at rette kritik af medierne, som ifølge FC Midtjylland-spilleren har tegnet et forkert billede af ham.

- Det er en udfordring med mediernes betydning. Hvor nemt det er blevet i dag at tegne et billede af en situation, som reelt set ikke er der. Som hovedperson i historien bliver du set som det sorte får.

- Jeg har jo haft alle tiders mulighed for at gå ud og kommentere på alle de her historier, der har været på det seneste. Noget af det har været sandt, mens noget andet har været totalt hen i vejret.

- Alligevel har vi været stille, men det har været med det formål, at vi har noget så unikt som denne platform. Her kan vi kommunikere direkte til fans, som jeg ser som det vigtigste, da jeg er en publikumsspiller.

Pione Sisto har ikke spillet en kamp i dette forår for FC Midtjylland, hvor han er blevet vejet for let. Claus Steinlein har begrundet fravalget med sportslige årsager.

Nu kommer Thomas Thomasberg så til, hvor Pione Sisto ikke endnu kender sin situation. Han fortsætter dog ufortrødent med træningen for at holde sig så skarp som muligt, hvis nu fodbolddrømmen bliver vækket til live igen.

- Kaos er noget af det jeg trives i lige nu. Og det er derfor, at folk spørger mig, hvordan jeg har det. Jeg er totalt cool, bror, for jeg ved, hvor jeg er på vej hen. Det er ikke op til mig det her, men det er derfor, at du ser mig være ude og træne.

- Det er derfor jeg stadigvæk står tidligt op, tager i Fitness World og tager ned til min fysiske træner i Tyskland. Nu får vi ny træner, og jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske. Men hvis der kommer en ny klub, så skal jeg være klar.

Pione Sisto har blot spillet 12 Superliga-kampe i denne sæson, hvor han er røget helt ud i kulden. Han kom til FC Midtjylland i 2020, men formtoppene har været med alt for lange mellemrum.