Skal han væk fra FCM? Sisto giver kryptisk svar
Foto: Getty Images
Superliga

Skal han væk fra FCM? Sisto giver kryptisk svar

Pione Sisto kommer med et kryptisk svar om, hvordan transfervinduet kan se ud for ham.

Pione Sisto har i denne sæson været en del af et FC Midtjylland-hold, som er gået meget op og ned. Det har han også selv, og nu begynder han så småt at give et hint om, at det kan være tid til at prøve noget nyt.

I et interview med Herning Folkeblad kommer han ind på, at det lige nu er svært at sige så meget om fremtiden. Han er dog ikke tilbageholdende med at give en kryptisk melding om det kommende transfervindue.

- Men jeg er jo en meget eventyrlig person, og kan generelt godt lide udfordringer, lyder det fra Pione Sisto, der har kontrakt med FCM frem til sommeren 2024.

Når han ser tilbage på sin sæson, som har budt på to scoringer og syv assister indtil videre, så melder han, at det har været en hård sæson for ham, hvor det har været meget op og ned.

Sisto ser dog positivt på det, og påpeger, at når man får gode erfaringer med sig, så er det også en form for succeshistorie, mens han også erkender, at det i forhold til det spillemæssige og at spille en masse, så er det ikke gået efter planen.

27-årige Pione Sisto har i løbet af sin karriere været i udlandet før, da han var i spanske Celta Vigo i perioden mellem 2016 og 2020, hvorefter han kom tilbage til FCM efter en transferdyst med rivalerne fra FC København.

I forbindelse med dengang kom han ind på, at der også var bud fra Mexico på ham. Læs mere om det her.

Der kan også være tre andre profiler på vej væk fra FC Midtjylland i det kommende vindue. Se mere om det i videoen øverst i artiklen.