• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Sivebæk nyder ny chance i Viborg

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Danske Christian Sivebæk har fået en ny chance i Viborg, hvor han blandt andet på grund af skader er kommet i startopstillingen. Og tilliden fra træner Johnny Mølby nyder Sivebæk.

Af Kenneth Jensen

Da 28-årige Christian Sivebæk i sommer vendte tilbage til Viborg FF efter et lejeophold i Vejle Boldklub, lå det ikke lige i kortene, at offensivspilleren ville komme til at spille meget for Superliga-klubben.

Faktisk var det også meldingen, at der var et stykke til spilletid for Christian Sivebæk, men i stedet for at tage en af de muligheder for at komme væk, der var i sommer, valgte Christian Sivebæk at blive i Viborg FF, og det betaler sig nu.

Blandt andet på grund af skader har Sivebæk fået chancen, og han har spillet de seneste tre kampe fra start for Viborg.

- Det har været lidt mod oddsene, og det lå ikke i kortene, da jeg kom tilbage i sommer, at jeg skulle stå foran en startplads. Grundet gode præstationer på reserveholdet og grundet skader har jeg fået chancen og har fået genvalg i fire kampe i streg. En i pokalen og tre i Superligaen. Det er jeg selvfølgelig personligt glad for, siger Christian Sivebæk til tipsbladet.dk og forklarer:

- Selvfølgelig kan jeg godt glæde mig over det, og jeg glæder mig altid til at spille. Jeg har jo været væk fra Superligaen i et lille år, og det er et sjovere sted at spille. Det tænder en, og selv om man ikke lige vinder, kan man godt sætte sig op, siger han.

Christian Sivebæk scorede i Viborgs nederlag på 1-2 til Brøndby, og Johnny Mølby har vist ham tillid. Det er noget, den hurtige Sivebæk sætter pris på.

- Det er klart, at jeg synes, det er super, man kan vende situationen. Johnny havde ikke så meget tillid til mig, da sæsonen startede, men det er dejligt, at man kan overbevise træneren om, at det skal være anderledes. Det viser også over for de andre spillere, at man kan presse sig ind. Jeg har måske fået chancen på grund af skader, men sådan er fodboldens verden også, siger Christian Sivebæk, der nu håber på at slutte efteråret godt af.

- Vi har to hjemmekampe tilbage, og det skal gerne udmønte sig i seks point. Vi har ikke lagt os fast på et pointantal i de sidste kampe, men det er jo lidt sådan, at man gerne skal vinde sine hjemmekampe. Vi har brug for sejre, så der kommer lidt på kontoen. Vi skal med toget nu, siger han.

Viborg ligger næstsidst i Superligaen med 12 point, og i de sidste fire kampe i efteråret møder klubben SønderjyskE hjemme, FCK ude, AC Horsens ude og OB hjemme.

Superliga

Mere Superliga

Fokus