Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

SL-klubber i kamp: Vil forhøje lønnen med 4.900%

De to klubber er angiveligt klar til at forgylde stortalentet.

FC Midtjylland har angiveligt svensk besøg disse dage. Således melder den svenske journalist Daniel Kristoffersson, at blot 16-årige Isak Alemayehu i øjeblikket er på besøg i FC Midtjylland.

Den unge Djurgården-spiller nåede at få sin seniordebut, inden Allsvenskan-sæsonen sluttede tidligere i november, og i hjemlandet er der gigantiske forventninger til offensivspilleren. 

Han er også på FC Nordsjællands radar ifølge selv samme Kristoffersson, der skriver for Aftonbladet. 

Og FC Midtjylland og FC Nordsjælland er klar til at gå langt for spilleren. Helt konkret kan unge Alemayehu se frem til en lønstigning på hele 4.900%, hvis han vælger at skifte til en af de danske klubber. 

Det skriver Aftonbladet, ligesom Kristoffersson skriver det på sin private Twitter-profil, som kan ses længere nede. Procentdelen lyder voldsom, og det er helt sikkert fordi, at stortalentet ikke får en særlig høj løn lige nu grundet sin unge alder.

Djurgården giver dog ikke op uden kamp, for den svenske klub arbejder selv på at forlænge med ham. 

Skulle FC Midtjylland eller FC Nordsjælland lykkes med missionen, så bekræfter det atter tendensen om, at de danske topklubber i større grad sætter tidligere ind over de største talenter i Skandinavien. Det gjorde FC Nordsjælland ved Andreas Schjelderup, og FC København gjorde det med Roony Bardghji.