Superliga Oliver Okstrøm

SønderjyskE-boss om kæmpesalg: Det går pengene til

Foto: Getty Images

Endnu er der dog ikke sket noget skifte for amerikaneren.

Af Oliver Okstrøm

Haji Wright blev efter et mudret forløb i sidste sæson udlejet fra SønderjyskE til tyrkiske Antalyaspor, og interessen for at købe ham skulle være til stede denne sommer. Både engelske Hull og de tyrkiske mestre fra Trabzonspor skulle være ude efter ham.

Her skulle der være nævnt et bud på 15 millioner kroner, og det er penge, som SønderjyskE-sportsdirektør Esben Hansen godt ved, hvor skal ende. Det fortæller han om i et interview med JydskeVestkysten.

Der er nemlig udsigt til, at de både kan gå til at dække nogle af de manglede indtægter, som man går glip efter nedrykningen til 1. division samt nye indkøb.

- Det går til almindelig drift af klubben, og jo flere penge, jeg kan generere gennem spillersalg, jo mere har jeg også at gøre godt med. Det er ikke penge, vi øremærker som sådan, lyder det fra Esben Hansen.

Men det er nu ikke sådan, at de ser et salg af Wright lige om hjørnet.

Sportsdirektøren peger i den forbindelse på, at der stadig er tale om et langt transfervindue, og så er der stadig to år tilbage af den amerikanske angribers kontrakt, og derfor mener han, at de selv står rigtig godt - og det ikke er sådan, at de vil presse noget igennem.

I SønderjyskE kan man desuden se, at en af deres tidligere spillere er på vej til en anden sydeuropæisk topklub. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.