• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Malte L. Nørgaard

Sønderjyske forlænger med klubmand

Foto: Getty Images

Han har fået en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2024.

Af Malte L. Nørgaard

For snart halvandet år siden blev Søren Frederiksen tvunget til at indstille din aktive karriere som fodboldspiller, men siden da har han fungeret som scout og analytiker i Superliga-klubben.

Det er en rolle han har passet så godt, at klubben nu har valgt at forlænge kontrakten frem til sommeren 2024. Det oplyser klubben fredag aften.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi er blevet enige om en forlængelse. Jeg er glad, og jeg føler, at jeg er det perfekte sted i min karriere. Jeg elsker at være i SønderjyskE. Det er et godt sted for mig nu, og det er et spændende projekt, vi har sat gang i, og det glæder jeg mig til fortsat at være en del af, siger han til klubbens hjemmeside, inden han fortsætter:

- Jeg begynder snart min træneruddannelse sideløbende med jobbet i SønderjyskE, og det kan være med til at udvikle min profil yderligere. Jeg har et stort kendskab til SønderjyskE og 3F Superligaen, og jeg glæder mig til at udvikle mig yderligere over de næste år, og jeg er glad for, at den udvikling sker i samarbejde med SønderjyskE,

Søren Frederiksen nåede også at spille for FC København, Vejle Kolding, AaB, KR og Viborg i sin karriere som aktiv.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020