Video : Tipsbladet
Superliga

Sønderjyske henter angriber i Albanien

Sønderjyske har præsenteret Ivan Djantou fra KF Skënderbeu.

Sønderjyske er tilbage i Superligaen, men det er uden sidste sæsons topscorer Peter Christiansen, der i foråret blev solgt til Viking FK. 

Nu har Sønderjyske præsenteret en, der måske kan udfylde skoene. 

Ivan Djantou, 22 år, er nemlig ny angriber i Haderslev-klubben, og han kommer fra albanske KF Skënderbeu. Det bekræfter klubben selv i en pressemeddelelse fredag ved middagstid. 

- Vi er meget glade for, at vi er lykkes med at hente Ivan Djantou til Sønderjyske Fodbold, og kontraktlængden indikerer også, at det er en spiller, som vi har stor tiltro til. Han har nogle spændende færdigheder, som vi er overbeviste om, at vi kan udvikle yderligere i vores stærke setup.

- Han er en høj, stærk angriber, der også har en fin teknik, og trods sin højde er han lynende hurtig. Han har en spændende, samlet pakke, som vi skal videreudvikle og sætte i scene her hos os, hvor han bidrager med nogle andre ting end de øvrige dygtige offensivspillere, vi har.

- Han er en ung spiller, der i en tidlig alder har vist sig godt frem i hjemlandet og på U23-landsholdet, og efter snart et år i Albanien er han blevet yderligere modnet og er klar til næste skridt. Vi ser frem til at se ham i aktion i den lyseblå trøje på Sydbank Park, siger Casper Daather i pressemeddelelsen. 

Ivan Djantou scorede et mål i 18 kampe for KF Skënderbeu. Han får en fireårig kontrakt i Sønderjyske.