Foto: Getty Images
Superliga

SønderjyskE hyrer klub-ikon som ny cheftræner

Det bliver det mindst overraskende valg, når Haderslev-klubben skal præsentere deres tredje cheftræner i 2021.

SønderjyskE fyrede for lidt over en måned siden Michael Boris som klubbens cheftræner, og siden har den tidligere landsholdsback Simon Poulsen taget sig af rollen. Det nærmer sig nu en ende.

Det viser sig nu, at OB's nuværende assistenttræner Henrik Hansen er kommet på plads i Haderslev-klubben, og det er ifølge tipsbladet.dk's oplysninger kun et spørgsmål om, at fynboerne skal have spillet deres kampe færdig i 2021, hvor de stadig har pokalkampe at se til.

Tidligere har det også set ud til, at netop Henrik Hansen var det mest oplagte bud på en ny cheftræner i SønderjyskE, som altså lige kan nå at få deres tredje cheftræner i 2021, hvor Glen Riddersholm blev fyret i sommer, som altså blev erstattet af den senere fyrede Boris.

Henrik Hansen selv har et specielt forhold til SønderjyskE, som han spillede for klubben i perioden mellem 2005 og 2007 og igen mellem 2010 og 2015. Derefter har han været en del af trænerstaben for sønderjyderne.

Først er det Eurosports Morten Bruun Jørgensen, der sikkert har kunne melde, at Hansen nu får sit første cheftrænerjob.

Desuden er der tidligere blevet peget på, at den kommende SønderjyskE-cheftræner har en særlig klausul i sin kontrakt med OB, som siger, at han kan skifte uden problemer, hvis han skulle blive tilbudt et cheftrænerjob. Desuden skulle OB have erstatningen for Henrik Hansen på vej.

SønderjyskE har senest også ansat ny sportschef i form af en anden Hansen, nemlig Esben Hansen. Læs mere om hans forestilling om den kommende træner her.