Video : Tipsbladet
Superliga

Sørensen med tom følelse: Ikke en hemmelighed

Det var nemt at se, hvad der gik galt for Brøndby i søndagens kamp mod FCK.

Brøndby lignede en klub, der var på vej mod en sejr over ærkerivalerne fra FC København søndag eftermiddag. Holdet var foran med 2-1 med syv minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Alligevel endte det med et nederlag på 2-3 for de blågule fra den københavnske vestegn. Det var selvfølgelig ikke noget, der gjorde noget godt for Brøndby-cheftræner Jesper Sørensen. Det gjorde han klart for den fremmødte presse efter kampen.

- Det er klart, at det er en tom følelse at her uden point bagefter kampen, hvor jeg tænker, at det i princippet var vores kamp. Det er en stor skuffelse for os allesammen, fortæller Sørensen.

Endvidere er han ikke bange for at påpege, hvad der gik skævt for BIF i opgøret.

- Vi laver nogle fejl, som bliver straffet hårdt. Det gør vi jo. Det er ikke nogen hemmelighed. Det må vi lære af og blive dygtigere til at undgå en anden gang. Fejl er noget, er opstår i fodbold. Sådan er det. Lige nu ville man jo godt have gjort det anderledes, fortæller Sørensen.

Brøndby-træneren ser desuden tilbage på en kamp, hvor man undervejs havde både føringen og initiativet i store dele af kampen, og derfor mener han også, at man skal gå efter det - dog at det også skal være balanceret. Derfor mener han ikke, at de åbnede for meget op.

Men han ville gerne have byttet alt for et point. 

Samtidig bemærker han udover fejlene på banen, at FCK også lavede nogle ændringer efter kampen, som fik betydning for initiativet.

Kort før FCK's comeback kom manden bag begge mål på banen i form af Roony. Læs mere om hans kamp her.