• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Molde-træner Ole Gunnar Solskjær glæder sig over igen at have Pape Pate Diouf i truppen, men han afviser spekulationer om frikøbsklausul.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Pape Pate Diouf tog i sidste uge retur til Molde, hvor han skabte sig et navn fra 2006 til 2011, hvor han blev solgt til FC København for omkring 18 millioner kroner. Molde og FCK blev enige om en halvårig lejeaftale, og mere ligger der ikke i den aftale. Det afslører Molde-træner Ole Gunnar Solskjær.

- Vi har en lejeaftale resten af året, og det er ikke aftalt, hvad der sker derefter. Vi har ikke snakket om pris eller noget i den retning, siger Solskjær til Aftenbladet.

Dermed er det op til Diouf selv at bevise sig på ny i det norske, hvis han skal have vekslet sin lejeaftale til en permanent aftale, eller hvis han skal imponere FCK-træner Ariël Jacobs så meget, at han vil have ham tilbage.

Solskjær regner i hvert fald med, at Diouf kan gøre en forskel for hans mandskab.

- I Pape får vi målnæse og gennembrudshidsighed. Han er hurtig og stærk, og han bidrager med masser af godt humør. Og så har en vildskab inde i 16-meteren, som er sjælden i eliteserien. Pape har lært meget i København, han har oplevet noget andet. Vi får en ny dimension i angrebet, idet vi nu har flere forskellige spillertyper, påpeger han.

Sidste sæsons norske mestre ligger nummer to i Tippeligaen efter 19 spillerunder. De er ét point efter overraskelsen fra Strømsgodset.