• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Karl Dorph Søe

Stopper i FCK efter 30 år

Foto: FC København

Efter tre årtier hos de danske mestre forlader Jesper Larsen klubben.

Af Karl Dorph Søe

Efter mere end 30 år som fysioterapeut i FC København forlader Jesper Larsen nu den danske storklub. 

Det oplyser FC København på sin hjemmeside. 

- Jesper har efter grundig overvejelse besluttet, at det er tid til at sætte punktum for et langt og stærkt samarbejde. Han er en ener med et kæmpe vindergen, som har været en del af vores kultur i årevis, siger sportsdirektør Peter Christiansen.

- Døren hos Jesper har altid været åben, også i privaten, når en spiller eller en anden fra klubben har haft brug for en tur på briksen. Larsen er en institution i FCK og har gennem mange år bidraget med sin store ekspertise, stærke personlighed og veltimede humoristiske svinere, når de har været på sin plads, fortsætter 'PC'. 

Jesper Larsen har været med siden klubbens fødsel tilbage i 1992 og kommer til at savne tiden i hovedstadsklubben, men er klar til nye udfordringer.

- Jeg har haft utroligt mange gode år og store oplevelser i FCK, der har været en stor del af mit liv. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med mange dygtige og ambitiøse spillere, trænere og ledere, så jeg kommer til at savne den daglige gang i klubben, men jeg føler, at tiden er rigtig til, at jeg skal opprioritere nogle af de andre ting, jeg har i mit arbejdsliv, fortæller Jesper Larsen.