Video : Tipsbladet
Superliga

Supercomputer: Brøndby IF bliver dansk mester

Ifølge supercomputeren Betsie er det Brøndby IF, der bliver dansk mester.

Det er ufatteligt tæt i toppen af Superligaen, hvor Brøndby IF, FC FC København og Midtjylland ligger med bare et enkelt point fra nummer et til nummer tre.

Og den tætte Superliga får nu supercomputeren Betsie til at ændre på, hvem der vinder Superligaen.

Da Betsie i december kiggede på tabellen, spyttede den FC Midtjylland ud som vinder af dansk fodbolds bedste række, men efter Brøndbys sejr over FCM på Brøndby Stadion i søndags, er der et nyt navn øverst på tronen.

Supercomputeren har talt: Brøndby IF bliver dansk mester.

Men, siger supercomputeren Betsie også, det bliver ufatteligt tæt i toppen af rækken, hvor FC København og FC Midtjylland ender meget, meget tæt på Brøndby IF. 

Der er aktuelt spillet 18 runder i Superligaen, og efter 22 runder deles rækken op i mesterskabsspillet og kvalifikationsspillet. Så der er altså masser af fodbold tilbage.

I bunden af rækken mener computeren nu, at der er 100 procents chance for, at Hvidovre IF rykker ud. Mens der er 73 procents chance for, at også Vejle Boldklub må tage turen ud af rækken.

Især Vejle Boldklub er spektakulært med tanke på, at klubben altså kun har fem point op til Viborg FF, der er over nedrykningsstregen. Selvsamme VFF har i øvrigt en dårligere målscore end Vejle Boldklub.

Værd at bemærke er, at computeren regner med decimaler.

Du kan herunder se, hvordan Betsie forventer, at Superligaen ender - er du på telefonen, kan du scrolle i tabellerne: