• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Superliga-træner afviser: Ikke på vej væk

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Han tror ikke på, at han kunne finde på at forlade SønderjyskE, inden kontrakten udløber.

Af Victor Risager

Glen Riddersholm har ingen planer om at stoppe i SønderjyskE, før hans nuværende aftale udløber. Det slår han fast over for Der Nordschleswiger.

I SønderjyskE har der ellers været flere ændringer, siden klubben fik nye amerikanske ejere i sommer. Eksempelvis er sportschef Hans Jørgen Haysen fortid i klubben, mens direktør Klaus Rasmussen får en mindre rolle i forbindelse med fodboldholdet.

Dertil kan man tilføje, at foråret har været skuffende i Superligaen, og at der har været rygter om knas i forholdet mellem amerikanerne og den gamle garde i klubben. 

Cheftræner Glen Riddersholms regner dog ikke med, at han snart siger farvel til klubben. Sådan lyder det, da Der Nordschleswiger spørger, om han kunne ønske at forlade SønderjyskE før kontraktudløb i 2022. 

- Nej, det tror jeg ikke. Dette er spekulation og rygter. Jeg går hver dag med en kæmpe ild og en enorm lidenskab for at arbejde, og jeg elsker mit team, siger Glen Riddersholm til Der Nordschleswiger og fortsætter:

- Næste uge kommer amerikanerne til os, og vi er meget tilfredse. Jeg håber, at det vil forklare, hvilken strategi der er planlagt. Jeg tror, det vil give et fingerpeg om, hvad fremtiden vil bringe. Jeg tror, at alle medarbejdere og jeg ser frem til en meddelelse om, i hvilken retning vi skal bevæge os i fremtiden. Og hvis du spørger mig, om jeg har kontaktet en anden klub, så er svaret nej. Jeg leder ikke efter noget andet. Jeg er stadig fuldt engageret. Her har jeg alt mit fokus.

48-årige Glen Riddersholm har været cheftræner i SønderjyskE siden januar 2019. Tidligere har han været træner i FC Midtjylland og AGF. 

De seneste resultater i Superligaen har imidlertid skabt bekymringer i SønderjyskE. Læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus