• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Svensk medie: FCK afviser bud på landsholdsspiller

Foto: Getty Images

Ifølge SportExpressen har Malmö FF forsøgt at hente Pierre Bengtsson. FCK vil dog ikke slippe ham.

Af Jacob Quvang

FC København vil ikke slippe den svenske landsholdsspiller Pierre Bengtsson i dette transfervindue. 

Det skriver det svenske sportsmedie SportExpressen, som også vides at mene, at den svenske topklub Malmö FF har været særdeles varme på venstrebacken. 

Ifølge mediet har Jonas Knudsens skade for netop Malmö sendt klubben på backjagt, og her var Jon Dahl Tomassons førstevalg den 33-årige svensker, som var afsted med det svenske landshold og spillede tre kampe under EM-slutrunden. Interessen kommer også på baggrund af, at Malmö skal opfylde nogle krav om spillere i truppen med svensk statsborgerskab, og Malmö har for mange udenlandske spillere.

De to klubber skulle angiveligt have forhandlet om Bengtsson, hvis kontrakt udløber til næste sommer, og de skulle have været langt i forhandlingerne. Men efter Bengtssons præstationer mod Torpedo Zhodino i Conference League har FCK valgt at sige nej til et salg. 

Derfor er handlen også lagt på is, og medmindre der vil ske noget drastisk, kommer der ikke til at ske noget yderligere. Selv bekræfter Bengtsson, at der har været konkret interesse for ham. 

- Jeg vil ikke kommentere noget detaljeret, men det er rigtigt, at der har været konkret interesse fra Allsvenskan. Alt mit fokus er nu på at vinde ligaen med FCK og kvalificere os til europæisk gruppespil, siger Bengtsson til SportExpressen. 

Pierre Bengtsson var i sidste sæson udlejet til Vejle, og i denne har han indtil videre været involveret i tre kampe for FC København.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020