Thomasberg: Den må jeg nok lige vende med ham
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Thomasberg: Den må jeg nok lige vende med ham

Thomas Thomasberg skal have en snak med Patrik Carlgren.

Mikkel Bischoff, der er fodboldekspert hos Discovery Networks, var rasende efter søndagens opgør mellem Randers FC og Viborg FF.

Manden, der var genstand for raseriet, var kronjydernes målmand Patrik Carlgren.

I slutminutterne af opgøret, hvor Randers havde en 1-0-føring at forsvare, sank svenskeren pludselig i græsset med, hvad der lignede en skade. På TV-billeder kunne man dog efterfølgende se Carlgren sende Randers FC's læge et lille blink med øjet, da han kom ilende til, og det bliver af Mikkel Bischoff tolket som et klart bevis på, at målmanden ingenlunde var skadet, men blot var ude på at trække tiden.

- Det, synes jeg, er så latterligt, og det skal han få væk fra sit spil, for det er noget, vi har set før, og der har vi ikke kunnet fange det. Vi har før mistænkt ham for at lægge sig ned i svære perioder for at tage presset af Randers. I dag tager vi ham, hvor han blinker, og jeg synes, det er latterligt, og det skal vi ikke se i dansk fodbold. Det er lige så slemt som at filme, lød det fra Bischoff.

Konfronteret med TV-billederne erkender Randers-træner Thomas Thomasberg, at det ikke ser alt for kønt ud. 

- Når man skal køre noget hjem til sidst, spiller man selvfølgelig på alle tangenter, men normalt bryder jeg mig ikke om det. Jeg vil gerne have en god tone over for både modstandere og dommere, siger Thomas Thomasberg til Discovery+ og tilføjer:

- Den bliver jeg nok lige nødt til at vende med ham. Selvfølgelig skal man ikke gøre det på den her måde. 

Randers FC vandt opgøret mod Viborg FF med 1-0 på et mål af Filip Bundgaard. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.