• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Tidligere Brøndby-stjerne afviste FCK: Det var provokerende

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Da Christian Nørgaard skulle skifte klub denne som, var FC København interesseret i midtbanespillen. Men interessen var på ingen måde gengældt

Af Mikkel Sloth

Under sin tid i Brøndby udviklede Christian Nørgaard sig til at blive en af Superligaens bedste midtbanespillere, og det kastede et skifte til Serie A-klubben Fiorentina af sig. Her gik det dog langt fra som håbet, og derfor var Nørgaard igen på klubjagt i sommerens transfervindue.

Her valgte han at tage til danskerkolonien i Championshipklubben Brentford, som er under ledelse af den tidligere Brøndby-træner Thomas Frank. Men faktisk var der interesse fra en ganske prominent dansk klub, nemlig Brøndbys ærkerival FC København.

Læs også:FCK har slået 25 år gammel europæisk rekord: 'Det er helt sindssygt'

Det var dog aldrig et tema for i dag 25-årige Christian Nørgaard at skifte til Løverne. Det fortæller han i et interview med B.T., hvor han bruger nogle skarpe vendinger til at beskrive interessen fra FC København.

- Jeg ved faktisk ikke, hvordan interessen var bundet op. Min daværende agent nævnte det sådan lidt, men jeg kørte det ned med det samme og følte egentlig, at det var provokerende at nævne det. Og latterligt, udtaler Nørgaard.

Læs også:Splittet Falk: Et godt resultat men en ærgerlig følelse

Han afviser også kategorisk, at et skifte til FC København kunne blive aktuelt i fremtiden. Tværtimod slår han fast med syvtommersøm, at loyaliteten ligger i Brøndby - og at han faktisk har en drøm om at vende tilbage til den københavnske vestegn en dag.

Læs også:Veltilfreds Solbakken: Vi var vel tættest på sejren

Læs også:Brøndby-spiller: Jeg har en anden rolle nu

Læs også:Imponeret Brentford-dansker: Der er meget kvalitet i Championship