• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Tidligere FCM-bomber kan blive Haalands afløser

Foto: Getty Images

Borussia Dortmund ventes at sælge angriber Erling Haaland til sommer, og klubben skal allerede nu være på udkig efter afløseren.

Af Kenneth Jensen

Han scorede 33 gange i sidste sæson for Genk, og i denne sæson er det blevet til ni scoringer i de første 10 ligakampe.

Nigerianske Paul Onuachu er brandvarm og har bare fortsat sidste sæsons gode takter, så det er ventet, at han snart bliver solgt fra den belgiske klub.

Faktisk var det ventet, at det skulle ske i sommer, men af den ene eller den anden årsag lykkedes det ikke for den tidligere FC Midtjylland-angriber at komme væk fra Belgien. 

Interesse skal der ellers være nok af. I England er både Arsenal og West Ham sat i forbindelse med angriberen, og i Spanien og Italien er der også opstået rygter om både Atletico Madrid og Inter.

Og nu er der så også rygter om Borussia Dortmund.

Det tyske mandskab ved, at det bare er et spørgsmål om tid, inden Erling Haaland bliver solgt. Nordmanden er en af verdens bedste angribere og interesse er der med al sandsynlighed rigeligt af. Og det er forberedelse til den dag, man mister Haaland, der får Dortmund til at kigge sig rundt efter en afløser.

En af dem er Paul Onuachu. Angriberen er ifølge tysk Sky en spiller, som Dortmund har interesse i. På nuværende tidspunkt har klubben formentlig interesse i flere angribere, og tidligere er også Kasper Dolberg sat i forbindelse med klubben.

Paul Onuachu ventes at koste på den gode side af 150 millioner kroner, når han en dag bliver solgt fra Genk.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020