• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Zimling er færdig i SønderjyskE: Niki takkede nej til vores tilbud

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Midtbanespiller Niki Zimling og SønderjyskE går hver til sit - klubben ønskede ifølge sportschefen at få Zimling tilknyttet i en anden funktion end spiller. Det ønskede Zimling ikke.

Af Kenneth Jensen

Den tidligere landsholdsspiller Niki Zimling er fri på markedet.

Midtbanespilleren, 34 år, har kontraktudløb om to uger, og nu melder SønderjyskE ud, at parterne ikke har kunnet blive enige om en forlængelse af samarbejdet.

Det store stridspunkt lader til at have været, at SønderjyskE gerne ville have Zimling til at fortsætte i en anden rolle end som spiller, men det har Zimling ifølge sportschef Hans Jørgen Haysen ikke ønsket.

- Vi siger farvel til en stor personlighed, som i nu to sæsoner har øst rundhåndet ud af sine store kvaliteter og erfaringer fra øverste hylde i Europa. Vi har haft mange gode og åbne samtaler med Niki om en anden rolle i klubben, end spiller, som vi gerne så ham fortsætte i. Niki har dog valgt at takke nej til vores tilbud, og derfor skilles vi nu i bedste forståelse. Fra os alle i SønderjyskE sender vi de bedste ønsker med held og lykke med fremtiden til Niki og hans familie, siger Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside

Niki Zimling har spillet i Haderslev-klubben siden 2017. Han har ud over SønderjyskE spillet for Mainz, Ajax, Club Brugge, Udinese, Esbjerg fB og Brøndby iF.

24 gange har Zimling spillet for det danske landshold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus