• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Tilbage efter kræftsygdom: Leder efter ny klub

Foto: Getty Images

Kontrakten med AC Horsens udløber snart for Jonas Thorsen, som ser sig om efter en ny klub.

Af Oliver Okstrøm

Det er blevet til over 165 Superliga-kampe for Jonas Thorsen, som både har været igennem mesterskabsspil og nedrykningsspil i løbet af de kampe i sin karriere, hvor han har tørnet ud for AC Horsens og Viborg i landets bedste række.

Derudover kan den 32-årige venstresidespiller også skrive 118 kampe i 1. division på CV'et. Men som det ser ud lige nu, så bliver det ikke til flere. Thorsen har nemlig kontraktudløb med 'Den gule fare' med udgangen af denne måned, og der er ikke kommet noget nyt på plads. Det fortæller han om i et interview med Horsens Folkeblad.

Desuden har han en klar forestilling om, hvilke klubber der kunne være noget for ham.

- Jeg føler, at jeg kan begå mig i Superligaen, men jeg er også klar på at spille i 1. division. Det handler bare om, at jeg skal have nogen overbevist om at have samme holdning, lyder det fra Jonas Thorsen med et smil.

Det vil dog være meget vigtigt for ham med spilletiden for Thorsen, som har været sat tilbage af en kræftsygdom og en efterfølgende genoptræning. 

Derfor glæder han sig også bare til at komme til at spille igen, og han peger da også på, at han kan se nogle fordele ved at være en kontraktfri spiller, og at der kan gå lang tid, inden klubber har fået deres trupper på plads.

Foruden tiden i VFF og AC Horsens har Thorsen også været forbi tyske Eintracht Braunschweig, hvor han spillede i den tredjebedste række.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.